Konkurransetilsynets kraftprisoversikt

Kraftprisoversikten skal gjøre det enklere for deg som forbruker å vurdere om det lønner seg å bytte leverandør eller avtale. Kraftprisoversikten gir kun prisinformasjon, kontaktinformasjon og opplysninger om betalingsvilkår. Oversikten gir ikke informasjon om kraftleverandørenes regnskap, konkursrisiko, eierforhold eller organisering.

Konkurransetilsynets kraftprisoversikt viser bare avtaler som er meldepliktige. På kraftprisoversikten må de avtalene kraftleverandørene tilbyr være direkte sammenlignbare for forbrukerne. Det er derfor nødvendig med entydige definisjoner av de avtalene som er undergitt meldeplikt. Les her hvilke avtaler som ikke vises i oversikten. 

For å få opp riktig kraftpris for deg må du først velge kommunen du bor i. Legger du i tillegg inn ditt forbruk, får du en mer nøyaktig prisantydning.

Hvilke søkekriterier du velger lagres som informasjonskapsler (cookies). Disse brukes for å kunne vise grafen over historiske priser. Informasjonskapslene brukes også for å lage rapporter om trafikk på nettsidene.